Nova vest
Olimpizam

Utorak, 20.11.2018.

12:03

Srbija + Zvezda + Partizan = Mercedes!

Ovih dana su glavne sportske teme Liga nacija, te Partizan i Crvena zvezda u Evrokupu. A, osim toga tu je i šansa da se u novu godinu uđe sa novim Mercedesom.

Izvor: B92

Autor:B92

Srbija + Zvezda + Partizan = Mercedes!
Foto: Starsport

Meridian će onome ko do kraja godine pogodi najveću kvotu dodeliti Mercedes C klase, a tu su i sjajne ostale nagrade. Ovih dana Meridian je izbacio fenomenalne kvote – tako da je ovo sjajna šansa da se dođe do ovih neverovatnih nagrada.

Srbija mora da pobedi protiv Litvanije da bi osigurala prvo mesto u svojoj grupi u Ligi C, a naši "orlovi" igraju protiv Litvanije. S obzirom na sjajnu formu naših napadača za očekivati je da Srbija na ovom meču bude efikasna, a kvota na 3+ golova našeg tima je sjajna.

Za one koji vole brz dobitak 1 u prvih 10 minuta će ti doneti kvotu 3.80! A ako se to iskombinuje sa Crvenom zvezdom i Partizanom – eto šanse za Mercedes!

Zvezda je imala dva kiksa u Evrokupu, ali je baš zato kvota na Zvezdu preko 2! Čista dvojka je dovoljna i za singl, a tek kad se kvota pojača sa hendikepom sve je veća šansa da Novu godinu dočekaš u limuzini!

Tu je i Partizan koji mora da uz pomoć sjajne publike u "Pioniru" dobije Valensiju. Dubljević i drugovi su naravno veliki favoriti, ali to je samo plus za one koji hoće da stave Partizan na tiket, jer će im 1 skoro utrostručiti ulog.

Ovo je samo delić ponude koju je kladionica Meridian spremila za svoje igrače u narednim danima, a tu je naravno i najveća ponuda za uživo klađenje na tržištu – i kada je u pitanju uživo klađenje na fudbal i kada je u pitanju uživo klađenje na košarku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve