Nova vest
Olimpizam

Nedelja, 10.06.2018.

21:35

Tanasković: O uspesima srpskih školaraca se priča u svetu

Predsednik Saveza za školski sport Srbije Željko Tanasković izjavio je da su dve medalje osvojene na Svetskom školskom prvenstvu u odbojci velika stvar.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Tanasković: O uspesima srpskih školaraca se priča u svetu
StarSport

Devojke iz Gimnazije u Staroj Pazovi osvojile su zlatnu medalju na šampionatu u Brnu, dok su dečaci iz Velikog gradišta stigli do bronze.

"Ovo je velika stvar za Srbiju, o Srbiji se priča. Pohvale stižu sa svih strana. Savez za školski sport Srbije zahvaljuje se svim koordinatorima koji su bili u Češkoj, nastavnicima i trenerima koji su radili sa ovom decom i najviše našim devojkama i dečacima. Ponosni smo na njih i oni će sigurno daleko dogurati u odbojci", izjavio je nekada proslavljeni odbojkaški reprezentativac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

20 h

U fokusu

Vidi sve