Nova vest
Olimpizam

Četvrtak, 26.04.2018.

18:00

PL: DEDIM deklasirao Aerodrom Nikola Tesla

Odličnu utakmicu odigrao je šampion DEDIM protiv AERODROMA NIKOLA TESLA u osmom kolu poslovne lige.

Izvor: B92

Autor:B92

PL: DEDIM deklasirao Aerodrom Nikola Tesla

Do najubedljivije pobede u sezoni DEDIM je došao čini se neočekivano lako s obzirom da se ipak očekivao jači otpor odličnog protivnika i ne tako davno prvaka lige.

POLIMARK je je bio za nijansu skromniji, ali isto ubedljiv u pobedi nad PEXON TEAM od 9:3.

JTI je ostvario jako bitnu pobedu protiv ekipe GZZ od 4:3, a ništa manje nisu vredna ni tri boda koja je osvojila HITNA POMOĆ pobedom nad timom TENFORE od 6:2.

BIZNIS LIGA BANAKA I OSIGURANJA: UNICREDIT SLAVIO U DERBIJU I PREUZEO TRON !

Vodeća ekipa 26.izdanja Biznis Lige Banka I Osiguranja nakon odigranih nepotpunih 7 kola je aktuelni šampion UNICREDIT BANK koji je slavio u derbiju (2:1), naneo prvi poraz i preuzeo vrh tabele od ekipe EDEPRO.

ADDIKO BANKA odigrala je sjajan meč i vrlo dobrom i orgnizovanom igrom iznenadila ipak mora se reći favorita pred ovaj meč, tim BANCA INTESA sa 2:1.

U zaostaloj utakmici iz petog kola koja je odigrana u utorak ekipe KOMERCIJALNE BANKE i DUNAV OSIGURANJA podelili su bodove nakon remija 2:2.

Ovim putem BIZNIS LIGA obeveštava sve učesnike i ljubitelje lige da je organizator lige uz odobravanje većine kapitena odlučio nakon istupanja SBEBANKE iz takmičenja da će se i ove sezone kao i prošle plej-ofa deo takmičenja igrati između prvih 6 NAJBOLJE PLASIRANIH EKIPA U LIGAŠKOM DELU i to po sistemu, prvoplasirani i drugoplasirani obezbediće sebi direktno mesto u polufinalu dok će trećeplasirani igrati protiv šestoplasiranog a četvrtoplasirani protiv petoplasiranog za ulazak u 1/2 finale.

Ekipa koja bude prvoplasirana u ligaškom delu u polufinalu sastaće se sa pobednikom duela 4.mesto/5.mesto dok će drugoplasirani u polufinalu igrati protiv pobednika 3.mesto/6.mesto

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

20 h

U fokusu

Vidi sve