Nova vest
Olimpizam

Četvrtak, 12.04.2018.

20:30

Skupština EUSA u Madridu: Podrška i aplauzi Beogradu

Promocija Evropskih univerziteskih igara u Beogradu 2020 održana je u Madridu na Generalnoj skupštini Evropske univerzitetske sportske asocijacije (EUSA).

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Skupština EUSA u Madridu: Podrška i aplauzi Beogradu
Foto/S.Ð

Čelni ljudi EUSA predsednik Adam Roček i generalni sekretar Matjaž Pečovnik pružili su punu podršku delegaciji Beograda i izrazili zadovoljstvo što će na čelu Organizacionog odbora Igara biti premijerka Ana Brnabić i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić.

Prvi čovek Univerzitetskog saveza Srbije (USS) Siniša Jasnić upoznao je oko 200 delegata sa Starog kontinenta kako teku pripreme Beograda i najavio da očekuje da već u oktobru počnu radovi na izgradnji Nacionalnog sportskog studentskog centra.

"Srbija se raduje da dočeka više od 6.000 studenata sportista u Begradu i još jednom potvrdi ugled sjajnog domaćina. Imamo podršku Vlade, uskoro ćemo održati i prvu sednicu Organizacionog odbora", rekao je Jasnić.

Promocija Igara u Beogradu nije ostavila ravnodušnim delegate Skupštine, koji su na kraju aplauzom pozdravili srpsku delegaciju.
Evropske univerzitetske igre u Beogradu održaće se od 12. do 25. jula 2020. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

15 h

U fokusu

Vidi sve