Nova vest
Olimpizam

Četvrtak, 12.04.2018.

19:00

PL: Ponovo ubedljiva pobeda DEDIM, slavlje B92

Ekipa B92 savladala je Aerodrom "Nikola Tesla" rezultatom 2:0 u meču šestog kola Poslovne lige.

Izvor: B92

Autor:B92

PL: Ponovo ubedljiva pobeda DEDIM, slavlje B92

Dvostruki strelac za pobednički tim bio je Panić.

B92 je upisala treću pobedu i nalazi se na trećem mestu na tabeli sa deset osvojenih bodova, koliko imaju i Aerodrom Nikola Tesla i Tenfore.

DEDIM je povo bio ubeljiv i sa 7:0 slavio protiv JTI. Četiri gola postigao je Milovanović, dva puta je Šmelc tresao mrežu, a u listu strelaca upisao se i Dobrodolac.
DEDIM je prvi na tabeli sa četiri pobede i jednim porazom.
U ostalim mečevima, HITNA POMOĆ je sa 3:1 bila ubedljiva protiv PEXON TEAM, Tenfore je sa 3:2 pobedio GZZ,dok je MONAD FINANCIAL izgubio od POLIMARK 2:1.

Vikend koji sledi donosi nam nastavak takmičenja u Minifudbal ligama u organizaciji agencije PRO22. U Biznis Ligi Banaka i Osiguranja na programu je 6.kolo dok će se u Poslovnoj Ligi igrati mečevi 7.kola. U delu raspored i rezultati na sajtu PRO22.RS možete se podsetiti rezultata poslednjih kao i svih prethodnih kola igranih pre Uskršnje pauze kao i trenutnog stanja na tabelama u obe lige.

Biznis liga i Osiguranje

Ekipa UNIKREDIT BANK pobedila je sa 2:1 ADDIKO BANK i učvrstila se na tabeli sa 12 bodova.
Milinković i Jović su pogađali za pobednički tim, jedini pogodak za ADDIKO postigao je Jokić.
BANCA INTESA bila je ubedljiva i sa 3:1 savladala RAIFFESEN BANK, a istim rezultatom završen je meč između HALKBANK i EDEPRO 1:3.
Meč između CREDIT AGRICOLE BANK i SBERBANK, KOMERCIJALNA BANKA - DUNAV OSIGURNJE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve