Nova vest
Olimpizam

Petak, 08.12.2017.

10:45

Plan Olimpijskog komiteta SAD za ZOI nepromenjen

Plan Olimpijskog komiteta SAD o učešću na ZIO u Pjongčangu 2018. je nepromenjen, uprkos sumnjama koje je iznela ambasadorka SAD pri Ujedinjenim nacijama.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Plan Olimpijskog komiteta SAD za ZOI nepromenjen
Getty Images

Ambasadorka Niki Hejli je ranije ove nedelje u intervjuu za Foks Njuz upitana da li će se američki sportisti takmičiti u Pjongčangu obzirom na tenzije na Korejskom poluostrvu.

"To pitanje je otvoreno. Još ništa nisam čula o tome. Ali, znam da u razgovorima koje vodimo, bilo da je to Jerusalim ili Severna Koreja, uvek vodimo računa o tome kako da zaštitimo gradjane SAD", rekla je ona.

Portparol Olimpijskog komiteta SAD je naveo da niko u toj organizaciji nije razgovarao sa zvaničnicima o mogućnosti da delegacija SAD ne putuje na Zimske olimpijske igre naredne godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

1 d

U fokusu

Vidi sve