Nova vest
Olimpizam

Utorak, 16.05.2017.

21:00

"Samo savesni sportisti daju sve u reprezentaciji"

Novi predsednik OKS Božidar Maljković govorio je za RTS o odnosu klubova i reprezentacije i rekao da smatra da su naši vrhunski igrači najbolji na svetu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Foto: StarSport

Upitan da li su danas vrhunski sportisti više zainteresovani za klupski nastup ili reprezentativni, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije je rekao:

"Klubovi diriguju, jer u klubovima oni zarađuju veliki novac. Mi imamo naše igrače koji zarađuju po dva-dva i po miliona evra neto godišnje. Sada oni dolaze posle teških sezona u reprezentaciju. Samo vrhunski svestan i savestan sportista u reprezentaciji daje sve od sebe. Tipa naših igrača... Ubeđen sam, u stvari, da su naši vrhunski igrači najbolji na svetu", rekao je Maljković za RTS.

Prvi čovek Međunarodnog olimpijskog komiteta Tomas Bah i član MOK Nenad Lalović čestitali su Božidaru Maljkoviću na izboru za predsednika Olimpijskog komiteta Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

1 d

U fokusu

Vidi sve