Nova vest
Olimpizam

Petak, 21.10.2016.

20:00

SP: Da li Božović nagoveštava odlazak?

Novo izdanje Sportskog pregleda donosi vam priče o Miodragu Božoviću, Miloradu Mažiću, Žozeu Murinju i Danijelu Rikardu.

Izvor: B92

Autor:B92

SP: Da li Božović nagoveštava odlazak?
Starsport

Da li će Miodrag Božović i posle decembra biti trener fudbalera Crvene zvezde?

Šef stručnog štaba crveno-belih je pomalo zagonetno odgovorio na novinarsko pitanje o napadaču Srđanu Vujakliji, koji bi u zimskom prelaznom roku trebalo da stigne u Beograd iz čačanskog Borca.

Izvršni odbor Fudbalski savez Vojvodine predložio je predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću da odlikuje sudiju Milorada Mažića, zbog promocije srpskog sporta u svetu.

Žoze Murinjo se vraća na Stamford Bridž prvi put otkad je dobio otkaz u Čelsiju.

Vozač Red Bula Danijel Rikardo izabrao sasvim drugačiji način da se pripremi za predstojeću trku za Veliku nagradu Sjedinjenih Američkih Država. O kakvoj pripremi je reč, možete pogledati u novom izdanju Sportskog pregleda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

15 h

U fokusu

Vidi sve