Nova vest
Olimpizam

Utorak, 17.05.2016.

10:14

Nova sprava, revolucija u fitnesu

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije (SRFS), prateći savremene svetske trendove, predstavio je spravu za vežbanje "Glute bilder".

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Nova sprava, revolucija u fitnesu
Foto: Getty Images

Zahvaljujući ovoj spravi značajno se skraćuje period rehabilitacije, ali i preventivno utiče na izbegavanje povreda.

Predavač u Beogradu bio je fitnes stručnjak iz Španije Arturo Garsija Lopes, koji je pojasnio da se na novoj spravi može izvoditi 30 različitih vežbi na površini od samo dva kvadratna metra.

"Vežbe idu u korak sa fitnes trendovima, intenzitet se lako može smanjiti ili pojačati kako bi se prilagodile svakom korisniku, bio on početnik ili profesionalni sportista“", objasnio je Garsija.

Najnovija sprava ujedinjuje pet u jednoj i to klupu za potisak kukovima, platformu za mrtvo dizanje, klupu za obrnutu ledjnu ekstenziju, platformu glutealnog mosta i naprednu pliometrijsku stanicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

1 d

U fokusu

Vidi sve