Nova vest
Olimpizam

Ponedeljak, 26.01.2015.

17:53

EYOF: Jevremoviću 54. mesto

Na zimskom Evropskom olimpijskom festivalu mladih (EYOF) Rašo Jevremović zauzeo je ukupno 54. mesto u veleslalomu.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

On je imao 10.99 sekundi zaostatka za pobednikom, Austrijancem Paskalom Fricom.

Jevremović će u sredu nastupiti u disciplini slalom, a istog dana Anja Ilić će učestvovati u skijaškom trčenju na pet kilometara slobodnim stilom.

Po prvi put u istoriji u organizaciji dve države, Austrije i Lihtenštajna, EYOF je otvoren u Montafonu, a zastavu Srbije na otvaranju nosio je skijaš Jevremović, prenosi Olimpijski komitet Srbije.

Svečanoj ceremoniji otvaranja prisustvovali su predsednici obe države, a prestolonaslednik Alojz od Lihtenštajna i predsednik Austrije Hajnc Fišer imali su čast da festival proglase i zvanično otvorenim.

“Hteo bih da se zahvalim predsednicima nacionalnih olimpijskih komiteta Austrije i Lihtenštajna jer su pokazali veliku posvećenost i olimpijski duh u organizaciji ovog takmičenja. Siguran sam da će Festival biti sjajan“, rekao je predsednik Evropskih olimpijskih komiteta Patrik Hiki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

1 d

U fokusu

Vidi sve