Nova vest
Olimpizam

Sreda, 24.12.2014.

21:30

Sport: Štefanek ispred Novaka i Tea

Rvač Davor Štefanek proglašen je za najboljeg sportistu Srbije u 2014. godini, u tradicionalnom 58. izboru dnevnog sportskog lista „Sport.“

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Štefanek je veliko priznanje zaslužio što je osvojio titulu prvaka sveta u kategoriji do 66 kolograma, u septembru u Taškentu.

On je u tom prestižnom izboru dobio prednost u odnosu na tenisera Novaka Đokovića, plivača Velimira Stjepanovića, košarkaša Miloša Teodosića, kajakašicu Nikolinu Moldovan i druge šampione.

Istovremeno, „Sport“ je po 20. put proglasio i najboljeg mladog sportistu godine, a to je vaterpolista Partizana Gavril Subotić.

Žiri u izboru „Sporta“ činili su svih prethodnih 57 osvajača nagrade, a ove godine predsednik žirija bio je generalni sekretar Atletskog saveza Srbije Slobodan Branković.

Svečanosti u hotelu „Metropol“ prisustvovao je veliki broj nekadašnjih laureata, između ostalih Dejan Bodiroga, Milica Mandić, Aleksandar Šoštar i drugi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve