Nova vest
Olimpizam

Sreda, 14.05.2014.

15:04

Teren nova sportska društvena mreža

Telekom Srbija je u sredu u Kući fudbala predstavila novu sportsku društvenu mrežu Teren.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Putem nje svi ljubitelji i poznavaoci sporta mogu međusobno da se takmiče, navijaju za omiljeni tim i komentarišu najnovija sportska dešavanja.

Odgovarajući na pitanja postavljena u realnom vremenu odigravanja utakmice, takmičari na Terenu osvajaju poene, prvi dobijaju informacije o rezultatima i uživo prate utakmicu putem bloga.

„Prateći dešavanja na polju telekomunikacija, uvideli smo da su onlajn aplikacije i portali jedan od pravaca u kojem se naša industrija kreće. Najnoviji projekat je vezan za sport i zove se jednostavno – Teren. Ljudi u našoj zemlji vole i prate sport i upravo su sportski uspesi bili izvor mnogih radosti cele nacije i to nas je dodatno motivisalo u želji da realizujemo ovaj vrlo zahtevan projekat, kakav Teren sigurno jeste i samim tim pružimo svima priliku da testiraju svoje znanje a istovremeno se i zabave“, izjavio je Predrag Ćulibrk, generalni direktor Telekoma Srbija.

Teren su promovisali naši poznati sadašnji i bivši sportisti: Ljubinko Drulović, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Saša Ilić, kapiten FK Partizan, Nenad Milijaš, kapiten FK Crvena zvezda, Andrija Prlainović, najbolji svetski vaterpolista i proslavljeni košarkaški reprezentativci Dejan Tomašević, ujedno i potpredsednik KSS i Miroslav Berić.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Ljubinko Drulović, koji je već imao priliku da se upozna sa mogućnostima nove društvene mreže Teren, preneo je prisutnima svoje iskustvo:

„Poznato je da je tehnologija sve prisutnija u fudbalu poslednjih godina u pripremi utakmice, analizi igre rivala, ali ovo je svakako jedan novi način povezivanja sporta i tehnologije na našim prostorima. Drago mi je što će ljubitelji sporta imati priliku da se koristeći Teren takmiče u znanju i veštini, ali i prate sportske događaje na jedan nov način. Naša reprezentacija uskoro polazi na turneju po Americi gde će odigrati nekoliko prijateljskih mečeva, a ja sam ubeđen da će veliki broj naših navijača mečeve pratiti upravo na Terenu“, izjavio je Ljubinko Drulović.

Besplatna sportska društvena mreža Teren razvijena je za dva najzastupljenija operativna sistema u svetu smart telefona - Android i iOS. Može se preuzeti sa Google Play-a i App Store-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve