Nova vest
Olimpizam

Utorak, 18.09.2012.

16:18

Održana sednica UO SS Srbije

Sportski savez Srbije održao je sednicu UO na kojem je shodno novom Zakonu o sportu i obaveznom upisivanju u registar APR utvrđeno da SSS broji 202 člana.

Izvor: NS

Autor: NS

Default images

Od toga 99 članova su teritorijalni sportski savezi, 95 su granski sportski savezi, pet su pridruženi članovi i tri pomažući članovi.

Kako je rečeno posle sednice, SSS će uskoro biti bogatiji za 24 člana pošto je u toku postupak učlanjenja.

U članstvo SSS danas su primljeni Savez sportova opštine Ruma i Sportsko udruženje "Metodički centar za predškolski sport" Novi Beograd.

Upravni odbor danas je usvojio pravilnik o sistematizaciji radnih mesta i razmatrao i usvojio odluke o izmeni i dopuni plana javnih nabavki za 2012. godinu.

Shodno tradiciji koja je započeta, sednica UO ponovo je održana van Beograda, ovaj put u Vršcu, a domaćini rukovodstvu SSS na čelu sa predsednikom Aleksandrom Šoštarom i generalnim sekretarom Danetom Koricom, bili su zamenik predsednika opštine Vršac Zoran Tomić i opštinski sekretar za sport Julkica Marković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve