Nova vest
Olimpizam

Nedelja, 15.08.2010.

23:08

Singapur: Srbi u četiri sporta

Drugog dana takmičenja na Olimpijskim igrama mladih u Singapuru Srbija će imati predstavnike u četiri sporta.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Košarkaši će igrati protiv Indije ’ulični basket’ 3 na 3 u prvom meču A grupe, dok će prvi individualni nastup imate plivač Velimir Stjepanović.

Još jedan plivač Stefan Šorak će na 200 metara slobodno pokušati da popravi utisak sa dvostruko duže staze. Jedinu veslačicu Srbije Jovanu Arsić u skifu očekuje repesaž.

Stjepanović, osvajač dve medalje, zlatne i srebrne, na Evropskom olimpijskom festivalu mladih u Tampereu staruje u prvoj rundi kvalifikacija na 100 metara leptir, posle „zagrevanja“ koje je imao u mešovitoj štafeti na 4x100 metara slobodno.

Došao sam potpuno spreman za ovo takmičenje i mislim da imam dobre izglede da ponovim rezultat iz Tamperea. Najveći rivali najverovatnije će mi biti Metela, To i Cejsla“, rekao je Stjepanović.

Naša skifistkinja Jovana Arsić ujutru u 10 časova po lokalnom vremenu vesla u prvoj stazi prve trke repesaža za plasman u polufinale, a rivalke će joj biti veslačice Ukrajine, Hrvatske i Švedske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

1 d

U fokusu

Vidi sve