Nova vest
Olimpizam

Četvrtak, 16.07.2009.

16:07

Potpisan ugovor o izgradnji terena

U četvrtak je u Beogradu potpisan ugovor o izgradnji sportskih terena sa veštačkom travom u 40 opština Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ministarka sporta Snežana Samardžić Marković, predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić i ambasador Norveške Hokan Blankenborg potpisali su ugovore sa predstavnicima 40 opština u Srbiji u kojima će se graditi sportski tereni sa veštačkom travom.

Ministarka je novinarima rekla da su se opštine obavezale da omoguće mladima besplatno korišćenje ovih terena, dok je predsednik FSS istakao da je ostvarenje ovog projekta omogućila izuzetno dobra saradnje sve tri strane.

"FSS nije bio sebičan, nego je odlučio da finansira terene koji neće biti namenjeni samo fudbalu, nego i drugim sportovima, košarci, odbojci, rukometu", rekao je on.

Opštine u kojima će se graditi tereni birala je komisija u okviru projekta "Izgradnja mini pič terena za mlade", koju su činili predstavnici Ministarstva omladine i sporta, Fudbalskog saveza Srbije i implementacionog partnera, Internacionalne menadžment grupe (IMG).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve