Nova vest
Odbojka

Petak, 05.08.2022.

18:29

Gest za pohvalu Uroša Kovačevića

Dobro je poznato da je Uroš Kovačević jedan od glavnih igrača reprezentacije godinama unazad.

Izvor:

Autor:

Gest za pohvalu Uroša Kovačevića
Foto: Profimedia

Ipak, nedavno je još jednom dokazao da je i van terena uvek spreman da pomogne, što pokazuje i njegov sjajni gest.

Danijela Mitrović, poslala je mejl Odbojkaškom savezu Srbije, u kojem je opisala poduhvat primača Srbije i tom prilikom se zahvalila velikom sportisti i čoveku.

Tekst mejla možete pročitati u nastavku:

"Poštovani,

31.7. sam nesrećnim slučajem pala ispred hotela „Grand" na Kopaoniku i povredila skočni zglob. U blizini je bio naš sjajni reprezentativac Uroš Kovačević, koji mi je prišao među prvima i ponudio mi pomoć.

Ovim putem želim da mu se zahvalim, jer veliki ljudi i dobra dela zaslužuju da se o njima govori. Rečima je teško izraziti moje poštovanje prema tom velikom sportisti i čoveku. Njegovi sportski uspesi mogu da se mere medaljama, a ovaj gest ljudskosti sam probala da opišem, jer takve stvari ne smeju da ostanu nepoznate.

Pamtiću taj susret kao jedno od najlepših iskustava, iako se dogodio u nesrećnim okolnostima.

Sa velikom zahvalnošču i poštovanjem,

Danijela Mitrović"

Muška seniorska reprezentacija Srbije se na Kopaoniku vredno priprema za XX Svetsko prvenstvo 2022. Uroš Kovačević, primač Srbije, se posle zasluženog odmora tokom IV Lige nacija vratio u reprezentaciju i stavio na raspolaganje Igoru Kolakoviću, prvom treneru seniora Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve