Nova vest
Odbojka

Utorak, 28.06.2022.

17:36

Srpski klubovi dobili rivale u Evropi

Odbojkašice Crvene zvede igraće u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv finskog Polki Kusama, odlučeno je žrebom u Luksemburgu.

Izvor:

Autor:

Srpski klubovi dobili rivale u Evropi
Foto: OSS

Prva utakmica igraće se 19. oktobra u Beogradu, a revanš je 26. oktobra u Finskoj, saopštio je Odbojkaški savez Srbije.

Odbojkašice Železničara iz Lajkovca igraće u šesnaestini finala Kupa CEV protiv nemačkog Šverina, 14. i 21. decembra.

Odbojkaši Partizana će u šesnaestini finala Kupa CEV igrati protiv boljeg iz duela nemačkog Heršinga i poražene ekipe iz drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Utakmice su na programu 9. i 16. novembra.

Crvena zvezda će u prvom kolu Kupa CEV igrati protiv poražene ekipe prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Mladosti iz Brčka i švajcarske ekipe Lindaren Amrisvil.

Radnički iz Kragujevca će u prvom kolu Kupa CEV grati protiv poražene ekipe iz drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Utakmice prvog kola igraju se 12. i 19. oktobra.

Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove igraće u šesnaestini finala Kupa izazivača protiv pobednika dvomeča prvog kola između slovačkog Brusna i letonskog Rigasa. Mečevi su na programu 14. i 21. decembra.

Ub će u prvom kolu igrati protiv kiparskog Apolon Limasola, dok će TENT u prvom kolu igrati protiv rumunskog Rapida iz Bukurešta. Utakmice prvog kola igraju se 23. i 30. novembra.

Odbojkašice Partizana će igrati u BVA Kupu, a pobednik će u prvom kolu Kupa izazivača igrati protiv belgijskog Šalu Šepel Lez Erlemona.

Odbojkaši Spartaka iz Subotice igraće u BVA Kupu, a pobednik će u prvom kolu Kupa izazivača 12. i 19. oktobra igrati protiv norveškog Vikinga iz Bergena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve