Nova vest
Odbojka

Sreda, 14.04.2021.

15:15

Zvezda produžila ugovor sa trenerom

OK Crvena zvezda i Aleksandar Vladisavljev nastavljaju saradnju.

Izvor: B92

Autor:B92

Zvezda produžila ugovor sa trenerom
Foto: OK Crvena zvezda

Prvi trener ženske ekipe i generalni direktor Nikola Rosić potpisali su ugovor u trofejnoj sali kluba.

Vladisavljev je asistent u stručnom štabu selektora ženskog nacionalnog tima Zorana Terzića. Sa reprezentacijom Srbije je osvojio zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu 2018. u Japanu, dva zlatna odličja na Evropskim prvenstvima u Bakuu 2017. godine i Ankari 2019, bronzu na EP 2015 u Roterdamu i srebrnu medalju na Svetskom Kupu 2015. godine, uz izboren plasman na OI u Tokiju.

Samostalno je vodio reprezentaciju na Svetskom Kupu u Japanu 2019. godine.

Bivši je prvotimac Crvene zvezde, a na mesto prvog trenera ženske ekipe došao je 27.novembra 2017.godine. Sa Crvenom zvezdom je dva puta igrao u finalu Kupa (2018-2019), i u finalu plej-ofa BPŠ Superlige u sezoni 2017/18.

"Posle razgovora koje smo obavili napravljen je dogovor, jasna namera. Nakon nekoliko godina koje smo proveli u teškim uslovima, pokušavali da napravimo što bolji rezultat, niko nije zadovoljan četvrtim mestom i ne može pozitivno da se oceni, ali smo kada je u pitanju ženski klub uspeli smo da ostanemo pri vrhu. Bilo je problema, ali je dolaskom novih ljudi, novog Upravnog odbora, nove energije, postignut dogovor da svi zajedno pokrenemo crveno-belu mašineriju koja je pokazala koliko može da bude moćna. Da vratimo Zvezdu na vrh, u borbu za trofeje, da ojačamo u svim segmentima, a veliku pažnju posvetimo mlađim kategorijama. Fabrikovanje kvalitetnih igračica za Crvenu zvezdu i za reprezentaciju. Moramo da imamo strpljenja da bi sve došlo na svoje mesto. Ovo su veliki zadaci, ali ako budemo tim, ako pružimo maksimum, možemo da krenemo ka vrhu. Siguran sam i čvrsto uveren da će Zvezda vratiti stari sjaj, i da ćemo se uskoro radovati novim kvalitetnim igračicama i crveno-belim titulama".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve