Nova vest
Odbojka

Sreda, 09.09.2020.

16:45

OK Partizan najavio velike ambicije u novoj sezoni

Nova sezona, nove ambicije i novo ime.

Izvor: B92

Autor:B92

OK Partizan najavio velike ambicije u novoj sezoni
Foto: OK Partizan

Tako se može okarakterisati skup na Kalemegdanu, gde je predstavljen ženski i muški pogon odbojkaškog kluba Partizan.

Klub slavnog renomea u novu sezonu ulazi sa novim imenom – Partizan Soccer.

Povodom toga organizovano je predstavljanje kluba, a predstavnicima medija obratili su se legenda Partizana i srpske odbojke Željko Tanasković, prvi trener ženske ekipe Ljubomir Galogaža, prvi trener muške ekipe Bojan Janić, šef Stručnog štaba Duško Nikolić, sportska direktorka Ana Brđović, predsednik OK Partizan Peđa Golijanin i predstavnici sponzora.

"Veoma važan dan za naš klub. Teška su vremena za sport i sada uz partnersku pomoć veliki kompanije rastu i nade ambicije. Muški tim je iskusan i očekuje nas takmičenje u evropskom kupu. Plan sa devojkama je da u Superligi budu tvrd orah za sve, a da za dve sezone napadnemo sam vrh srpske odbojke. Odbojka je jedan od najlepših sportova i nadamo se da će se i situacija oko korona virusa uskoro smiriti, jer je totalno drugačije igrati pred praznim tribinama",
poručio je Tanasković.

OK Partizan svoje utakmice igra u Zemunu u Hali Master, a od sledeće godine će igrati u Olimpijskom trenažnom centru, čija izgradnja na Dorćolu počinje krajem meseca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve