Nova vest
Odbojka

Ponedeljak, 19.08.2019.

16:42

Odbojkaši počinju pripreme za EP, Kovač pozvao 19 igrača

Novi selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač objavio je spisak od 19 igrača koji će biti na pripremama za Evropsko prvenstvo.

Izvor: SN

Autor: SN

Odbojkaši počinju pripreme za EP, Kovač pozvao 19 igrača
Foto: Starsport

Kovač je preuzeo nacionalni tim od Nikole Grbića, sa kojim je raskinuta saradnja posle neuspeha u interkontinentalnim kvalifikacijama za Olimpijske igre.

Srbija će na Evropskom prvenstvu igrati u Grupi B u Briselu i Antverpenu sa Nemačkom, Slovačkom, Španijom, Belgijom i Austrijom.

Na spisku su tehničari: Nikola Jovović (Ankara), Aleksa Batak (Mladi Radnik) i Vuk Todorović (Vojvodina).

Korektori: Aleksandar Atanasijević (Peruđa), Dražen Luburić (Ankara) i Božidar Vučićević (Vojvodina).

Libera: Neven Majstorović

Blokeri: Srećko Lisinac (Trentino), Marko Podraščanin (Peruđa), Petar Krsmanović (Surgut), Aleksandar Okolić (PAOK) i Stevan Simić (Vojvodina).

Primači:
Uroš Kovačević (Trentino), Marko Ivović (Lokomotiva Novosibirsk), Nemanja Petrić (Belgorod), Lazar Ćirović (Padova), Milan Katić (Belhatov) i Miran Kojundžić (Vojvodina).

Srbija će od 12. septembra učestvovati na kontinentalnom šampionatu koje će se igrati u Sloveniji, Belgiji, Holandiji i Francuskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve