Nova vest
Odbojka

Petak, 08.02.2019.

13:47

Dejan Vulićević: Vodiće se borba za opstanak

Trener Novog Pazara Dejan Vulićević veruje da će njegovi igrači pronaći novu energiju, jedini način za ostvarivanje dobrog rezultata protiv Spartaka iz Ljiga.

Izvor: B92

Autor:B92

Dejan Vulićević: Vodiće se borba za opstanak
Foto: Depositphotos

"Delujemo utučeno, ali verujem da će se stanje popraviti do subote. Rival ima ponajbolji timski duh i prepoznatljivu, obaveznu igru u odbrani, uz zaštitu bloka i flot servis, pa tako zadaje dosta problema mnogo boljim ekipama. Trener Vladimir Šarenac dugo vodi tim bez ekstra pojedinca, sa iskusnim Milanom Perićem i Gavrom Medurićem", naveo je Vulićević.

"Svi su u nezavidnom položaju, a pogotovo mi zbog loše igre kući. Neshvatljivo, ne znam da li je u pitanju pritisak kod igrača ili nešto drugo. Bez koncentracije teško je dobiti i mnogo slabijeg rivala od Valjeva 014 ili Spartaka iz Ljiga.

Sve ekipe osciliraju i do poslednjeg kola vodiće se borba za opstanak", ocenio je Vulićević.

U mini ligi za plasman od sedmog do desetog mesta, sve četiri ekipe imaju po šest pobeda i 13 poraza, ali je Novi Pazar osmi sa 21, a Spartak iz Ljiga poslednji sa 17 bodova.

Novi Pazar i Spartak iz Ljiga igraju utakmicu drugog kola superligaškog plej-auta u subotu od18 časova u dvorani "Pendik".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve