Nova vest
Odbojka

Subota, 20.10.2018.

23:50

Zvaničnici čestitali odbojkašicama zlatnu medalju

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je odbojkašicama Srbije, njihovom stručnom timu i OSS, osvajanje zlatne medalje na SP u Japanu.

Izvor: B92

Autor:B92

Zvaničnici čestitali odbojkašicama zlatnu medalju
Starsportphoto

"Naše odbojkašice pokazale su još jednom da ogroman rad, velika želja, požrtvovanost, izuzetan timski duh i sloga uz individualni kvalitet jesu snaga i jedini put do reprezentativnih medalja. Vi ste primer i motiv i ponos za sve nas, hvala vam na svemu što ste doneli Srbiji ovim istorijskim uspehom srpskog sporta", navodi se u čestitki ministra Udovičića.

Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Vlade Srbije Zorana Mihajlović je čestitala dobijanje medalje u Jokohami i dodala da se nada novim uspesima u predstojećim godinama.

"Istorijski uspeh koji ste danas postigle pokazuje da je samo najbolje dovoljno dobro za vas. Posle evropskog zlata i olimpijskog srebra, svetska medalja je tu da potvrdi da ste krojene za blistave puteve napred, motivišući nas sve da samo ako damo sve od sebe možemo uspeti
", kazala je Mihajlović.

U ime Narodne skupštine i svoje lično ime uspeh je čestitala i Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković, koja je ocenila da su odbojkašice "sjajnom igrom, zalaganjem i predanim radom došle do najsjajnijeg odličja i ogromnog uspeha".

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić čestitao je ženskoj odbojkaškoj reprezentaciji prvu zlatnu medalju na svetskom nivou.

"Mečom punim drame i preokreta, sve nas ste držale u neizvesnosti. Ipak, svojom snagom i odlučnošću, ispisale ste nove stranice srpske odbojke i postigle najveći uspeh osvajanjem zlatne medalje. Zaslužno nosite titule i evropskog i svetskog prvaka", navodi se u čestitki ministra Dačića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve