Novi Pazar pred Zvezdu: Mi odlučujemo finale Kupa

Trener Novog Pazara Hamza Zatrić rekao je da je Crvena zvezda u odličnoj formi, ali da rezultat finala Kupa Srbije zavisi od kvaliteta igre njegovog tima.

Izvor: B92, Beta Srbija
Podeli
Foto: Getty images
Foto: Getty images

"Bez obzira na povredu Marka Radosavljevića i na veliki broj poraza u poslednje vreme, mislim da mi odlučujemo finale. Ako budemo imali dovoljno koncentracije, uz dobar servis i aktivnu igru, šanse su nam velike", rekao je Zatrić.

Pazar brani trofej u Kupu Srbije, a Zatrić je priznao da nije siguran u kojoj meri će u finalnoj utakmici u Lajkovcu moći da računa na nedovoljno oporavljenog primača Radosavljevića.

"Imamo nekoliko problema, a to je najveći. Marko je odradio nekoliko treninga sa skokovima, parterno je duže aktivan, ali pitanje je koliko će biti spreman da pomogne", naveo je Zatrić.

On je ubeđen da će finale biti uzbudljivo kao i gotovo svi dueli ovih rivala u poslednjih nekoliko sezona, te da će se igrati odbojka na visokom nivou.

"Crveno-beli su u dobrom ritmu, imaju maksimalan učinak u prethodna dva meseca. Prevazišli su problem s početka sezone, kad su se mladi igrači još uvek navikavali na njihov dugogodišnji sistem rada", kazao je Zatrić.

Finale 53. Kupa Srbije za muškarce na programu je u subotu od 16 časova u Hali sportova u Lajkovcu.