Nova vest
Odbojka

Četvrtak, 28.12.2017.

22:04

"Cilj Vojvodine je Fajnal-for Lige šampiona"

Dosadašnji potpredsednik Dragoljub Zbiljić imenovan je jednoglasno za novog predsednika Upravnog odbora Odbojkaškog kluba Vojvodina.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: Getty Images

Zbiljić je izabran na redovnoj izbornoj Skupštini koja je održana u Novom Sadu.

Članovi Skupštine podržali su sastav UO i odluke ovog tela, kao i izbor Vladimira Šiška za potpredsednika i Slobodana Boškana za sportskog direktora.

Novi mandat dobio je generalni direktor Nikola Salatić, dok je za predsednika Skupštine izabran Dragan Nišić.

"Hvala svima na podršci i nadam se da će Upravni odbor opravdati ukazano poverenje. Takođe želim da se zahvalim Dejanu Mandiću, dosadašnjem predsedniku, koji je u minulom mandatu ostavio ozbiljan trag i rezultate. On je sada potpredsednik Sportskog društva Vojvodina, a moram istaći i da su mnogi naši članovi zastupljeni u sportskim telima. Mislim da na tom polju nije bila nikad veća kadrovska dominacija, to treba iskoristiti i pretočiti u rezultate", rekao je Zbiljić, inače vlasnik Energotehnike Južna Bačka.

On je dodao da očekuje pun mandat i velike rezultate.

"Moja je želja da u ovom mandatu igramo Fajnal-for Lige šampiona. Koliko god to sada deluje nedostižno, sa moje pozicije učiniću sve u smislu energije, okupljanja finansijera, medija i podrške javnosti. Očekujem pomoć na svim nivoima. Moram da istaknem da od prvog dana, kako sam kročio u klub, osećam kao da sam došao u porodicu. Zahvaljujem se vernim navijačima i pozivam ih da nas podrže još više u predstojećim izazovima", istakao je Zbiljić.

Članovi Upravnog odbora su: Dragoljub Zbiljić predsednik, Vladimir Šiška potpredsednik, Dušan Šikoparija, Goran Petrović, Aleksandra Mladenović, Nenad Rončević, Nebojša Stupar, Vladimir Vukojević, Nikola Šumar, Nenad Chaćić i Ljubomir Jovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve