OSS dobio zvaničnu vodu i uštedeo novac

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić i direktorka kompanije "Nova Sloga" potpisali su danas u Beogradu ugovor o saradnji u naredne tri godine.

Izvor: B92, Beta Srbija
Podeli
Foto: Odbojkaški savez Srbije
Foto: Odbojkaški savez Srbije

Tim ugovorom je "Mg Mivela" postala zvanična voda Odbojkaškog saveza Srbije, odnosno svih nacionalnih reprezentacija.

"Ovo mnogo znači iz prostog razloga što je program odbojkaških reprezentacija, seniora i seniorki, veoma dugačak. Prošle godine su seniorke bile 155 dana na okupu, a muškarci 120. Dogodine će seniorke biti na okupu oko 180 dana, a muškarci 160 dana, tako da su potrebe i za vodom ogromne. Značajna sredstva ćemo uštedeti tako što ćemo dobiti vodu", rekao je Gajić u prostorijama Turističke organizacije Srbije u Beogradu.

Direktorka kompanije "Nova Sloga" Dragana Puzović je navela da veruje da će saradnja OSS i te kompanije biti veoma uspešna.

"Veoma se radujemo ovoj saradnji. Sigurna sam da će 'Mg Mivela' biti prava podrška našim sportistima u svim naporima koji ih očekuju narednih godina", rekla je ona.

Prirodna mineralna voda Mg Mivela je bogata magnezijumom u njegovom prirodnom obliku, koji je neophodan za normalan rad mišića, kao i za smanjenje zamora tokom i nakon fizičke aktivnosti.

"Mg Mivela" izvire u selu Veluće, kod Trstenika, odakle se crpi sa 86 metara dubine i flašira se u skladu sa najstrožijim svetskim standardima.