Sport / Odbojka 4

NIS sa Vojvodinom potpisao ugovor o sponzorstvu

U prostorijama Odbojkaškog kluba Vojvodina danas je svečano potpisan ugovor o sponzorstvu između ovog sportskog društva i kompanije NIS.

MLJIzvor: B92
NIS

Ugovor su potpisali Vadim Smirnov, zamenik generalnog direktora NIS-a i Nikola Salatić, generalni direktor OK Vojvodina, a sponzorstvo će trajati deset godina.

Do sada je Vojvodina koristila polovinu prostorija NIS u ulici Maksima Gorkog u Novom Sadu, dok je novim ugovorom dogovorena upotreba svih 500 kvadratnih metara, koji su u potpunosti renovirani.

"Izuzetno sam ponosan na podršku koju NIS pruža OK Vojvodina, aktuelnom šampionu Srbije u odbojci. Složićete se da je podrška jedne od najuspešnijih kompanija, čije je sedište u Vojvodini, jednom od najboljih vojvođanskih sportskih klubova, logičan korak i pravi recept za pobedu, Nadam se da će Ugovor o sponzorstvu koji smo danas potpisali doprineti da OK Vojvodina nastavi da niže uspehe i zadrži titulu šampiona", izjavio je Vadim Smirnov, zamenik generalnog direktora NIS.

Generalni direktor OK Vojvodina, Nikola Salatić je izrazio zahvalnost naftnoj kompaniji i istakao da je potpisivanjem ugovora obezbeđena dobra osnova za dalji rad kluba. On je takođe rekao da OK Vojvodina ceni ulaganja i izrazio uverenost da će ukazano poverenje biti opravdano.

NIS se u Srbiji bavi podrškom sporta kroz program "Energija sporta".

Komentari 4
Čitajte
Pošalji komentar