Nova vest
Odbojka

Petak, 29.09.2017.

08:29

Terzić: Vidljiv veliki motiv i na +10

Selektor odbojkašica Srbije Zoran Terzić zadovoljan je ubedljivom pobedom protiv Belorusije i plasmanom u polufinale Evropskog prvenstva.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Terzić: Vidljiv veliki motiv i na +10
Foto: Odbojkaški savez Srbije

"Možemo da budemo zadovoljni ubedljivom pobedom i igrom, s tm što moramo da budemo svesni da Belorusija ne pripada evropskom vrhu i da treba sa još više energije i motiva uđemo u sledeću utakmicu koja će biti sigurno mnogo teža. Važno je da se devojke osećaju dobro na terenu i da igraju punom snagom i da ne biraju protivnika, u smislu da protiv nekih igraju slabije a protiv nekih jače", rekao je Terzić, preneo je Odbojkaški savez Srbije.

Odbojkašice Srbije plasirale su se u polufinale Evropskog prvenstva pošto su večeras u Bakuu pobedile Belorusiju sa 3:0.

"Danas je verovatno bilo sigurno da ćemo dobiti sa 3-0 a videlo se da i kada imamo 10 poena prednosti, da moje devojke zaista igraju sa mnogo motiva, energije i punom snagom i to može da raduje pred polufinalnu utakmicu", naveo je srpski selektor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve