Nova vest
Odbojka

Petak, 04.08.2017.

18:13

Srbija protiv Brazila u polufinalu Gran Prija

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije će u polufinalu ovogodišnjeg izdanja Gran Prija u kineskom gradu Nanđingu igrati protiv selekcije Brazila.

Izvor: PT

Autor: PT

Srbija protiv Brazila u polufinalu Gran Prija
Getty images

Brazil je, posle današnje pobede Kine nad Holandijom, zauzeo drugo mesto u Grupi J.

Prvo mesto u toj grupi osvojila je Kina, koja je slavila protiv Holandije sa 3:2, po setovima 25:23, 23:25, 25:23, 20:25 i 18:16.

Izabranice Zorana Terzića su još u četvrtak obezbedile plasman u polufininale, a ranije danas su pobedile Italiju i osvojile prvo mesto u Grupi K.

"O Brazilu ne treba trošiti reči. Prvo, to je aktuelni osvajač Gran Prija i reprezentacija koja svake godine beleži velike uspehe. U nešto su izmenjenom sastavu u odnosu na Olimpijske igre, ali tu su igračice koje već dugo igraju, tako da treba očekivati tešku utakmicu", rekao je Terzić.

"Nadam se da imamo snage i koncentracije da odigramo dobru utakmicu. Ako budemo poštovali neke stvari na terenu, mislim da u ovom trenutku imamo jaču ekipu i da možemo da dobijemo Brazil", dodao je selektor Srbije.

Polufinalne utakmice su na programu u subotu. U prvom polufinalu, od 9.00, sastaće se Srbija i Brazil, a od 14.00 Kina i Italija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve