Nova vest
Odbojka

Subota, 22.07.2017.

14:10

Terzić: Opušteno i nezainteresovano

Selektor Srbije Zoran Terzić rekao je da je njegova ekipa meč protiv Japana odigrala opušteno i nezainteresovano.

Izvor: B92

Autor:B92

Terzić: Opušteno i nezainteresovano
Foto: Getty images

Japan je u Hong Kongu pobedio Srbiju sa 3:2 posle preokreta u setovima sa 0-2 i 18-22 u trećem, u meču drugog kola G grupe trećeg vikenda Gran Prija.

"Primetno je da, ako nekog pobedimo jednom i sastanemo se sa istim protivnikom vrlo brzo, mnogo opuštenije igramo te utakmice, mogu čak da kažem i nezainteresovano", rekao je Terzić

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pretrpela je drugi poraz u ovogodišnjem izdanju Gran Prija.

"Danas je to bilo vrlo primetno od završnice drugog seta kada smo imali veliku prednost i krenuli da igramo potpuno relaksirano i opušteno u smislu da nismo poštovali ništa od onoga što smo se dogovorili, a motiv i želja nisu bili ni približno na nivou na kom treba da budu", dodao je selektor Srbije.

Srbija će u nedelju u poslednjem, trećem kolu igrati protiv Kine od 9:45.

"Nadam se da će sutra protiv Kine biti bolje. Videćemo u kom ćemo sastavu igrati, ali smatram da je to najmanje važno ako budemo poštovali ono što smo se dogovorili i ako motiv bude tokom cele utakmice na visokom nivou", rekao je Terzić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve