Nova vest
Odbojka

Sreda, 24.05.2017.

19:24

Terzić: Ne smemo da se opuštamo

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je da pad poput onog u trećem setu pobede na Češkom više ne bi smeo da se dogadja.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Terzić: Ne smemo da se opuštamo
Foto: StarSport

"Možemo da budemo zadovoljni sa prva dva seta, ali je tada utakmica u našim glavama bila gotova i usledilo je bespotrebno opuštanje i visoka prednost Češke, koju smo teškom mukom stigli i nekako uspeli da pobedimo. To ne bi smelo više da se događa", rekao je Terzić.

Srpske odbojkašice su savladale Češku sa 3-0 u setovima i ostvarile drugu pobedu na turniru evropskih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

"Ostaje nam da se pripremimo za naredne utakmice i da već u ovom krugu izborimo plasman na Svetsko prvenstvo", kazao je Terzić.

Reprezentativka Brankica Mihajlović rekla je da joj je drago što je Češka pobedjena u tri seta.

"Ovo je bio kvalitetan protivnik. Najbolje moguće smo počeli, ali je usledio pad koncentracije, početničke greške koje ne bi smele da se dešavaju. Drago mi je što smo smogle snage da završimo utakmicu u tri seta", rekla je Mihajlovićeva.

Njena saigračica Bojana Živković kazala je da je Srbija lepo počela kvalifikacije.

"Lepo smo počele kvalifikacije. Češka je dobar protivnik i poremetila nas je u trećem setu, ali mi je drago što smo rešile u tri seta. Nadam se pobedi i u sledećoj utakmici i tako do kraja", kazala je Živkovićeva.

Srbija će u sledećem kolu sutra od 15.30 igrati protiv Kipra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve