Nova vest
Odbojka

Subota, 29.04.2017.

08:45

Devojke u ponedeljak kreću ka Svetskom prvenstvu

Ženska reprezentacija Srbije okupiće se u ponedeljak uoči priprema za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo.

Izvor:

Autor:

Devojke u ponedeljak kreću ka Svetskom prvenstvu
Getty Images

Srpske odbojkašice će od 23. do 28. maja u Varšavi igrati turnir Grupe B druge runde evropskih kvalifikacija, a protivnici će im biti Island, Češka, Kipar, Slovačka i Poljska.

Osam evropskih reprezentacija igraće na Svetskom prvenstvo 2018. godine, a plasman će izboriti pobednici grupa druge runde i dve prvoplasirane ekipe iz treće runde kvalifikacija.

Prvog dana priprema pojaviće se 14 odbojkašica: tehničari Danica Radenković i Slađana Mirković, korektor Sanja Malagurski, libero Jelena Blagojević, blokeri Stefana Veljković, Jovana Stevanović, Nađa Ninković, Mina Popović i Jovana Kocić, kao i primači Brankica Mihajlović, Bjanka Buša, Ana Lazarević, Bojana Milenković i Katarina Lazović.

Selektoru Zoranu Terziću će se zbog obaveza u klubovima kasnije priključiti Ana Antonijević, Bojana Živković, Tijana Malešević, Ana Bjelica, Tijana Bošković, Silvija Popović i Milena Rašić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve