Nova vest
Odbojka

Sreda, 15.03.2017.

17:40

"Nema mesta euforiji, sledi plej-of"

Odbojkaš Novog Pazara Elvir Zuković rekao je da veruje da će se njegova ekipa oporaviti od teških utakmica u završnici Kupa Srbije.

Izvor:

Autor:

Getty Images

"Niš je nezgodan rival, sa dosta iskusnih igrača. Ove godine smo ih prvi put pobedili u elitnom takmičenju. Nema mesta euforiji zbog trijumfa u Kupu Srbije, tek nas očekuje naporan rad. Predstoji težak posao, ali nadam se da ćemo se oporaviti i da ćemo uz pomoć publike sutra stići do pobede", rekao je Zuković.

Pazarci su pre tri dana osvojili prvi trofej u klupskoj istoriji, pobedivši u finalu Kupa Srbije na domaćem terenu ekipu Vojvodine sa 3:0. Prethodno su u polufinalu savladali Crvenu zvezdu rezultatom 3:2.

Novi Pazar je u regularnom delu takmičenja u Super ligi Srbije zauzeo drugo mesto, dok je Niš bio sedmi, a četvrtfinalna serija plej-ofa igraće se na dve pobede.

"Želimo da se već posle dve utakmice plasiramo u polufinale doigravanja za prvaka države. Cilj je odigrati što manje setova, da bi u završnici plej-ofa bili maksimalno spremni. Sve do sada bila je uvertira za plej-of", naveo je Zuković, koji igra na poziciji libera.

Prva utakmica četvrtfinala plej-ofa između Novog Pazara i Niša igraće se u četvrtak od 18.00 u dvorani Pendik, dok je drugi duel na programu 20. marta u 18.30 u niškom Čairu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve