Nova vest
Odbojka

Subota, 18.02.2017.

06:49

Vizura sa Ukrajinkama u Brčkom

Odbojkašice Vizure igraće protiv ukrajinskog Himika u Brčkom u četvrtak, meč za plasman u četvrtfinale CEV Kupa 2017. godine.

Izvor: AK

Autor: AK

Vizura sa Ukrajinkama u Brčkom
Foto: Odbojkaški savez Srbije

Duel će biti rešen utakmicom na neutralnom terenu jer srpske šampionke zbog magle u Odesi nisu stigle na prvi meč 7. februara, a Ukrajinke su odbile da gostuju u Beogradu ako im se ne registruje pobeda 3-0.

Evropska odbojkaška konfederacija je na osnovu prikupljene dokumentacije konstatovala da je Vizura učinila sve kako bi stigla na utakmicu i da su objektivne okolnosti uticale da se meč ne odigra.

CEV je odlučio da, u duhu fer-pleja, o plasmanu u četvrtfinale odlučuje jedna utakmica, koja će se odigrati na neutralnom terenu bez prisustva gledalaca, kako bi ekipe bile u ravnopravnom položaju.

Pobednik meča Vizura – Himik igraće u četvrtfinalu (8. i 15. mart) protiv pobednika dvomeča Dinamo Kazanj (RUS) – Bimal Jedinstvo Brčko (BIH).

U prvom meču, odigranom u Kazanju, Dinamo je pobedio sa 3-0 (25:12, 25:11, 25:17).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve