Nova vest
Odbojka

Petak, 17.02.2017.

23:39

Stefanović: U Ljigu nas zanima samo pobeda

Trener Novog Pazara Saša Stefanović rekao je da dobra igra u Ljigu garantuje njegovoj ekipi pobedu nad domaćim Spartakom u utakmici 16. kola Superlige.

Izvor:

Autor:

Stefanović: U Ljigu nas zanima samo pobeda
Getty Images

"Bilo bi glupo da sve što smo napravili prospemo porazom u Ljigu. Znam da će biti teško, niko ih nije dobio lako u maloj školskoj sali, ali zanima nas samo pobeda. Ako budemo agresivni i ako se mi budemo pitali i zaradjivali poene, bez čekanja na greške domaćina, trijumf ne bi smeo da izmakne", rekao je Stefanović.

On je izrazio očekivanje da će njegovi igrači, koji su za šest dana odigrali tri utakmice, biti zdravi i u boljem fizičkom stanju.

Novi Pazar je drugi na tabeli sa 12 pobeda i tri poraza, dok je Spartak na osmoj poziciji sa pet dobijenih i 10 izgubljenih mečeva.

"Praksa je da se ova dva tima često sastaju. Poslednji plej-of dueli bili su za infarkt, a Spartak sada sa mladom ekipom pokušava da se zadrži u eliti. Na dobrom putu, mnogo im znači pobeda u Kleku (3:1). Mislim da rade bolji posao od Partizana, iako ih sada predvodi Nenad Kovačević (umesto Bogdana Veličkovića)", ocenio je Stefanović.

"S druge strane, nama je duel protiv crno-belih u Beogradu (3:2), kada smo bili na rubu poraza, dobra opomena jer su Spartak i Partizan sličnog kvaliteta", dodao je on.

Utakmica izmešu Spartaka i Novog Pazara igraće se u subotu od 19 časova u sali osnovne škole "Sava Kerković".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve