Nova vest
Odbojka

Četvrtak, 16.02.2017.

15:15

Menadžerka Vizure za B92: Atmosfera je sad bolja

Odbojkašice Vizure dobiće nove trenere pred nastavak sezone, a iz kluba ističu da im je ta promena upravo bila potrebna.

Izvor: AK

Autor: AK

Menadžerka Vizure za B92: Atmosfera je sad bolja
Foto: Odbojkaški savez Srbije

Predsednik Vizure Zoran Radojičić je tri dana pre finalnog turnira Kupa otpustio glavnog trenera Dragutina Baltića, a za njim su otišli i pomoćnici.

Ipak, tim menadžer ekipe Martina Radojičić ističe da je tim istog dana konsolidovan i da će novi stručni štab biti predstavljen u petak.

"Dolazi novih četvoro ljudi, neki već večeras (četvrtak), neki sutra kada će svi biti predstavljeni. Tako vizura izlazi sa novim sastavom na scenu", rekla je Radojičićeva za B92.

Vizura je u ponedeljak savladala Železničar u Superligi Srbije sa 3-1 i stigla do drugog mesta na tabeli, dok u Kupu brani prvi od dva trofeja iz prošle sezone.

"Igračice su u potpunosti na našoj strani, podržavaju upravu, predsednika. Orne su za osvajanje novog trofeja, to su pokazale na treninzima sinoć i danas. Besprekorno treniraju, atmosfera ne da nije loša, nego je bolja nego što je bila. Kao da je baš to bilo potrebno da se promeni ta, kako da kažem, umrtvljenost ekipe", rekla je menadžerka Vizure.

Beogradski tim očekuje i duel sa ukrajinskim Himikom u osmini finala CEV Kupa. Prvi meč koji je bio planiran za 7. februar nije odigran, jer je Vizura imala problema sa letom za Odesu zbog magle, pa će duel biti rešen utakmicom na neutralnom terenu.

"Ukrajinci ne žele da prihvate utakmicu u Beogradu, ukoliko CEV ne registruje 3-0 za njih u prvoj utakmici, što nije uradio, već žele neutralni teren što je CEV i ponudio. Danas ili stura će se saznati gde će se igrati", zaključila je Radojičićeva razgovor za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve