Nova vest
Odbojka

Sreda, 18.01.2017.

17:08

Stefanović očekuje bolju igru NP u Solunu

Trener Novog Pazara Saša Stefanović veruje da će njegova ekipa u revanšu šesnaestine finala Kupa CEV protiv PAOK u Solunu odigrati bolje nego u prvoj utakmici.

Izvor: B92

Autor:B92

Stefanović očekuje bolju igru NP u Solunu

PAOK je prvi meč u Novom Pazaru rešio u svoju korist sa 3:1, a predstavnik Srbije u Kupu CEV u revanšu će pokušati da pobedom od 3:0 ili 3:1 izbori igranje "zlatnog seta".

"Dosta faktora će uticati na našu igru. Ne znam kako će se odraziti dugo putovanje autobusom po hladnom vremenu, ali i Grci su na isti način stigli u Pazar. Momci imaju veliku želju da se dokažu, znaju da mogu bolje i svesni su protiv koga igraju. Voleo bih da od prva dva seta otkinemo barem jedan ili oba, da malo zakuvamo", rekao je Stefanović.

"I dalje postoji žal što u prvoj utakmici nismo ostvarili bolji rezultat, već je ispalo sa su oni dodali gas pole dva seta. Videćemo da li je to njihova realna snaga, a čestitaćemo ako budu bolji. Naši igrači su dosta mladji i u uzlaznoj su putanji, dok su zvezde prvaka Grčke u silaznoj", doda je Stefanović.

On je istakao da njegov tim ima dosta rezerve na servisu.

"Hteli smo da ih da napadnemo u prvom susretu, pa smo možda u ogromnoj želji i preforsirali. Bili smo dve sedmice bez utakmica zbog prvenstvene pauze, praznici su uslovili da ne treniramo pet, šest dana", pojasnio je Stefanović.

"Sada smo u boljem ritmu, ali i PAOK je u velikoj seriji pobeda. Čast je igrati sa njima i izmeriti se. Verujem, ipak, da smo im blizu po kvalitetu, ako ne i bolji", dodao je trener NP.

Utakmica između PAOK-a i Novog Pazara igraće se sutra od 18.00 po srednjeevropskom u PAOK areni.

"Ne očekujem mnogo gledalaca, oni čekaju grčki plej-of i mečeve protiv Panatinaikosa i Olimpijakosa. U kvalifikacijama za Ligu šampiona imali su izmedju 600 i 1.000 navijača, što u dvorani sa 10.000 mesta ne deluje impozantno", zaključio je Stefanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve