Nova vest
Odbojka

Petak, 13.01.2017.

23:51

Pazarci očekuju nastavak dobre serije

Trener Novog Pazara Saša Stefanović očekuje veliku borbu i pobedu njegove ekipe nad Radničkim iz Kragujevca u utakmici 11. kola Superlige.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Pazarci očekuju nastavak dobre serije

"Dobili smo ih krajem oktobra u gostima sa 3:0, pre toga i u finalu turnira u Kragujevcu, ali nije bilo lako i odlučivale su završnice setova. Imaju ponos i kvalitet, ne bi im prijao i treći poraz, ali verujem da ćemo u našem prvenstvu nastaviti gde smo stali krajem decembra", rekao je Stefanović.

On je dodao da problem predstavljaju povrede i bolesti nekoliko igrača, kao i činjenica da je zbog problema sa grejanjem dvorane Pendik ekipa trenirala u sali Ekonomsko-trgovinske škole.

"Bez obzira na sve, momci će se sutra boriti do poslednje kapi znoja. Radimo u sali koja ne zadovoljava superligaške prohteve, ali i to je bolje od hladnog Pendika. Bolesti i povrede, ipak, ne utiču na kvalitet treninga", priznao je Stefanović.

Novi Pazar je drugi u elitnom takmičenju sa osam pobeda i dva poraza, dok je Radnički na petom mestu sa po pet dobijenih i izgubljenih utakmica.

"Mislim da imamo izuzetno dobro prolazno vreme. Nemamo kompleks Crvene zvezde i Vojvodine, već se sa njima ravnopravno borimo za najviši plasman. Svesni smo da nam se pruža šansa da ove sezone još više obradujemo Pazarce", naveo je Stefanović.

Odbojkaška utakmica izmedju Novog Pazara i Radničkog igraće se u subotu od 18h u dvorani Pendik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve