Nova vest
Odbojka

Subota, 10.12.2016.

23:26

"Nije Jedinstvo džabe namučilo Crvenu zvezdu"

Odbojkaš Novog Pazara Irfan Hamzagić rekao je da će tim morati da odigra maksimalno ozbiljno da bi na pobedio Jedinstvo u devetom kolu Superlige.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Getty Images

Novi Pazar je treći u Superligi Srbije sa šest pobeda i dva poraza, dok je sastav iz Stare Pazove na devetom mestu sa skorom 1/7.

"Oni su iskusna i kvalitetna ekipa, u prošlom kolu namučili su Crvenu zvezdu (2:3). Treba da odigramo najbolje moguće, jer će biti teže nego na prošlom gostovanju u Kleku (3:1). Nadam se trijumfu, koji će nam mnogo značiti", rekao je Hamzagić.

Hamzagić je pre dva dana sa 21 poenom i prolaznošću od 63 odsto bio najbolji igrač Pazaraca u pobedi nad Omonijom iz Nikozije od 3:0 u prvoj utakmici prvog kola Kupa CEV.

"Bila je to sjajna utakmica, kao i atmosfera. Dobro smo se osećali na terenu i rešili smo meč u našu korist. Samopouzdanje nam je na visokom nivou i želimo da dobijemo svih pet duela do kraja ove godine", naveo je ovaj korektor.

Odbojkaška utakmica između Novog Pazara i Jedinstva na programu je u nedelju od 18.00 u dvorani Pendik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve