Nova vest
Odbojka

Petak, 28.10.2016.

23:21

Pazarci žele protiv Partizana do 4-0

Trener odbojkaša Novog Pazara Saša Stefanović nada se nastavku dobrih igara i pobeda, ouči meča sa Partizanom.

Izvor: B92

Autor:B92

Pazarci žele protiv Partizana do 4-0
Foto: Getty images

Posle tri kola Superlige Novi Pazar deli prvu poziciju na tabeli sa Crvenom zvezdom i Vojvodinom sa po tri pobede, dok Partizan ima samo dva boda.

"Ne očekuje nas lak zadatak, u goste nam stiže jedan od naših najvećih sportskih brendova. Želimo, ipak, da nastavimo da se pridržavamo našeg sistema i pobedimo uoči dva naredna derbija (sa Crvenom zvezdom i Vojvodinom). Nadam se da će nas publika ovog puta podržati u većem broju", rekao je Stefanović.

"Imamo manjih kadrovskih problema, s obzirom da je Srećko Ristić postao otac i nije redovno trenirao, kao i da Marka Božovića muči skočni zglob. Partizan je naš najperspektivniji tim, ima sedam juniorskih reprezentativaca i Bosanca Andreja Ristića, koji je uz Borisa Bušu i najopasniji. Tu je i iskusni povratnik iz inostranstva Petar Turanjanin", dodao je trener Novog Pazara.

Kapiten Pazaraca Hamza Zatrić ocenio je da je njegov tim u prethodim kolima pokazao da spada medju favorite za titulu, ali da to ne mora ništa da znači i da je svaku utakmicu potrebno odigrati maksimalno koncentrisano i odgovorno.

"Forma nam je u usponu, verujem da će se takav trend nastaviti i da ćemo ostvariti pobedu. Mislim da sve zavisi od nas, iako su mladi Buša, Luka Veličković i Aleksa Polomac imali dobar učinak prošle sezone i mogu da kazne svako opuštanje. Nadam se da imamo dovoljno iskustva i znanja da im ne dozvolimo da nametnu svoj ritam", rekao je Zatrić.

On je dodao da će u subotu od 12 časova na Gradskom šetalištu u saradnji sa Kancelarijom za mlade biti organizovana promocija Odbojkaškog kluba Novi Pazar, kao i da će se tom prilikom prodavati sezonske karte po ceni od 1.000 dinara.

Odbojkaška utakmica između Novog Pazara i Partizana igra se u subotu od 18 časova u dvorani Pendik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve