Nova vest
Odbojka

Nedelja, 17.07.2016.

22:44

Ivović MVP Završnog turnira

Srpski odbojkaš Marko Ivović proglašen je za najkorisnijeg igrača Završnog turnira Svetske lige u Krakovu.

Izvor: MN

Autor: MN

Ivović MVP Završnog turnira
Getty Images

Ekipa Nikole Grbića osvojila je prvi trofej u ovom takmičenju, Ivović je bio jedan od najboljih igrača u pobedi nad Brazilom 3:0 u finalu sa 16 poena, dok je i ceo turnir odigrao na vrlo visokom nivou.

Osim njega u idelanom timu našao se i Srećko Lisinac koji je proglašen za najboljeg blokera.

"Baš ne znam šta da kažem posle ovoga. Prvo, završili smo vremenski ne znam za koliko. Bilo je neočekivano lako, neočekivano. Još ne znam šta smo uradili, ali stvarno ne znam. Na kraju, da čestitam ekipi, svima i momcima koji su bili s nama i onima koji su ih zamenili, ovo je uspeh svih nas. Ja iskreno ne znam šta da kažem, čestitam ekipi, čestitam svima i hvala svima", rekao je Ivović na terenu odmah posle pobede.

Pojedinačne nagrade: MVP Marko Ivović (Srbija), Tehničar:Simone Đaneli (Italija) Korektor:Valas De Soza (Brazil) Blokeri: Srećko Lisinac (Srbija) i Mauriciosoza (Brazil) Primači:Marko Ivović (Srbija) i Antona Ruzije(Francuska) Libero:Ženja Grebenjikov (Francuska)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve