Nova vest
Odbojka

Sreda, 25.11.2015.

22:40

Tanasković: Da izvučemo pouke

Trener Vizure Željko Tanasković rekao je da njegove odbojkašice treba da izvuku pouke iz poraza od Volera.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images
Getty images

"Ugostili smo svetsku ekipu, sa kvalitetnim igračicama. Pokušavali smo da uradimo nešto više, ali definitivno postoji razlika u kvalitetu. Bitno je da izvučemo pouke", rekao je Tanasković posle utakmice u Beogradu.

Vizura je izgubila u hali Šumice od Volera sa 3:0 u setovima i posle tri kola zauzima treće mesto grupe D Lige šampiona.

"Ne sviđa mi se što smo treći set igrali kao da je sve izgubljeno, ali nemam šta da zamerim svojim igračicama, pokušale su da daju svoj maksimum. Nisu uspele, ali kvalitet ovih igračica može u velikoj meri da pomogne da tim stekne rutinu", kazao je Tanasković.

Najbolja u Vizuri Sara Lozo rekla je da njena ekipa nije igrala kako ume.

"Volero je pokazao da je izuzetna ekipa, što je pokazala i igrom i rezultatom. Nismo igrale dobro koliko možemo. Hvala punim Šumicama i publici koja je došla da nas podrži", rekla je Sara Lozo.

Reprezentativka Srbije i članica Volera Silvija Popović kazala je da je srećna što je igrala pred domaćom publikom.

"Baš je lepo vratiti se u Beograd i igrati pred domaćom publikom, stvarno sam srećna i prezadovoljna. Rezultat je očekivan, mogu da kažem. Bitno je da dobro igramo i da nastavimo ovako ubuduće", kazala je Silvija Popović.

Vizura će u narednom kolu Lige šampiona gostovati Voleru 10. decembra u Cirihu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve