Nova vest
Odbojka

Četvrtak, 08.10.2015.

12:10

Stanković za B92: Možemo da se nosimo sa pritiskom

Srpski odbojkaši su nas navikli da uvek daju sve od sebe, nikada ne obećavaju medalje, ali da veruju u njih, a takav slučaj je i pred Evropsko prvenstvo.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
fivb.org

Kapiten reprezentacije Srbije Dragan Stanković u intervjuu za B92 istakao je da veruje da je tim koji predvodi mentalno spreman za veliki uspeh, a uz to je analizirao potencijalni put do medalje od Busto Arzicija do Sofije...

Šampionat ’Starog kontinenta’ počinje u petak i traje do 18. oktobra, a izabranike Nikole Grbića u grupnoj fazi očekuju susreti sa Slovačkom, Finskom i Rusijom, a upravo tim redom te selekcije će biti rivali našeg tima.

Grupa je u odnosu na neke druge po našoj meri, a i sam raspored nam ide na ruku. Posle dva meseca bez ijedne takmičarske utakmice, najvažnije je da ekipa pronađe pobednički mentalitet i podiže formu iz utakmice i utakmicu. Verujem da će utakmica sa Rusijom odlučivati o prvom mestu u grupi, koje donosi više dana odmora, jer se preskače osmina finala i čeka se rival u četvrtfinalu“, rekao je Stanković za B92.

Kompletan intervju sa Draganom Stankovićem pročitajte u našoj rubrici 'Intervjui'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve