Nova vest
Odbojka

Ponedeljak, 05.10.2015.

19:30

Maja za B92: Vreme za olimpijsku medalju

Iza srpskih odbojkašica je naporna i sjajna reprezentativna sezona tokom koje su osvojile tri medalje na četiri takmičenja.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Getty Images

Sa najvažnijeg takmičenja – Evropskog prvenstva u Holandiji i Belgiji vratile su se sa bronzom, a pre toga su na Svetskom kupu u Japanu izborile vizu za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.

Maja Ognjenović je bila pravi vođa na terenu, a u intervjuu za B92 pričala je o svim uspesima našeg tima i onome što ga čeka naredne godine...

Sada je možda i vreme za medalju. Treba biti skroman i ja prva kažem da kao sportista ne volim niti da prognoziram, niti da obećavam. Ali, kao što sam rekla pred Evropsko prvenstvo, ova ekipa je zrela za veliki uspeh, što je i pokazalo direktnim plasmanom na Olimpijske igre i ovom bronzom. Stojim iza toga da smo ekipa koja je jedna od glavnih kandidata za medalju u Riju i nadam se da ćemo uspeti u tom našem cilju“, rekla je Odnjenovićeva za B92.

Kompletan razgovor naše Jelene Trajković sa Majom Ognjenović pročitajte u našoj rubrici „INTERVJUI“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve