Nova vest
Odbojka

Četvrtak, 27.08.2015.

14:41

Terzić: Očekivali smo teži meč

Selektor odbojkašica Zoran Terzić izjavio je posle pobede nad Južnom Korejom da je očekivao mnogo teži meč u poslednjem kolu B grupe Svetskog kupa u Japanu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
fivb.org

Reprezentacija Srbije ostvarila je četvrtu pobedu zaredom pošto je protiv Koreje slavila sa 3:0, po setovima 25:16, 25:19, 25:16.

Očekivali smo teži meč, Južna Koreja je dobra ekipa, to je pokazala protiv Kine. Malo smo se pribojavali utakmice i verovali da neće biti lako. Imali smo male padove u igri, koji su bili posledica visokog vođstva i preranog opuštanja”, rekao je Terzić.

Srpske odbojkašice se sa četiri trijumfa i jednim porazom sele u Sendai gde nastavljaju takmičenje protiv Dominikanske republike, Rusije i Japana.

Igramo dobro, držimo pod kontrolu utakmicu bez ozbira protiv koga igramo i to raduje posebno pred tri vrlo teške provere koje ćemo imati u Sendaiju”, dodao je Terzić.

Utakmica druge runde Svetskog kupa između Srbije i Dominikanske Rublike igra se u nedelju od 5 časova po našem vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve