Nova vest
Odbojka

Petak, 24.07.2015.

20:18

Uhapšen junak pobede Francuske u Svetskoj ligi

Francuski odbojkaš Ervin Ngapet uhapšen je u utorak u Parizu zbog napada na konduktera na železničkoj stanici „Monparnas“.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

Samo dva dana ranije, Ngapet je bio junak trijumfa reprezentacije Francuske u finalu završnog turnira Svetske lige u Rio de Žaneiru.

Francuzi su tada slavili protiv Srbije sa 3:0 i osvojili svoju prvu titulu u istoriji elitnog takmičenja.

Kako prenosi „L’Ekip“, Ngapet je optužen za napada na konduktera, kojem je razbio arkatu zalupivši vrata voza. Do incidenta je došlo kada je pitao da li je moguće odložiti polazak voza, pošto su on i još jedna osoba čekali da im se neko pridruži.

Ngapet je pušten na slobodu, ali će morati da se nađe pred sudom u septembru i oktobru pošto je „Francuska železnica“ podnela krivičnu prijavu protiv njega.

Iako se nekoliko dana nije oglašavao, Ngapet je objavio saopštenje na svom Tviter profilu, u kojem osporava optužbe.

Jasno je da nikoga nisam pretukao, kao što nisam ni tražio da se voz zaustavi. Istraga je gotova i imam poverenje u pravdu u svojoj zemlji i nadam se da će stvari neće izvlačiti iz konteksta“, rekao je Ngapet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve