Nova vest
Odbojka

Subota, 27.06.2015.

19:37

Pazarci sve jači u odbojci

Odbojkaški klub Novi Pazar angažovao je u subotu tehničara Duška Novoselca, koji je prošle sezone igrao u Finskoj.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Novoselac (31) je visok 194 centimetra, stigao je iz finskog kluba Kiki-Betset Kjarvi, a u Novom Pazaru će provesti narednih 12 meseci.

"Čast i zadovoljstvo je raditi sa stručnjakom kakav je Milorad Kijac, što je prilika i za neku kasniju trenersku nagodradnju. Stigli su i sjajni igrači, poput Branislava Radovića i Radiše Stevanovića, pa mislim da ćemo biti ekipa za respekt", rekao je Novoselac Radiju sto plus.

On je ranije nastupao i za atinski AEK, Volej Tim iz Bratislave, solunski Iraklis, podgoričku Budućnost, Radnički iz Kragujevca, MEF Okulari iz Istanbula, kiparski Nea Salaminas, beogradski Partizan i Srem.

"Moram dobro da se informišem o domaćoj ligi, otišao sam pre četiri godine. Ostavio sam na sceni neke druge igrače, pa imam veliki motiv da u naše prvenstvo vratim jednu staru, ali ozbiljnu odbojku", kazao je Novoselac.

Novi Pazar, koji će u narednoj sezoni igrati u evropskom Kupu izazivača, pre Novoselca su pojačali korektor Branislav Radović i primač servisa Jovan Delić, a vođenje tima povereno je Miloradu Kijcu.

Klub su napustili tehničar Branimir Perić (Kale, Francuska), srednji blokeri Luka Marinković (Kambre, Francuska) i Enes Duštinac (Lozana, Švajcarska), dok su korektor Irfan Hamzagić i primač Srećko Ristić u potrazi za inostranim angažmanom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve