Nova vest
Odbojka

Subota, 27.06.2015.

13:18

Grbić: Podrška publike mnogo pomaže

Selektor odbojkaša Srbije Nikola Grbić bio je zadovoljan posle pobede nad Italijom i plasmanom za Završni turnir Svetske lige.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
Starsport

Srbija je u Novom Sadu pobedila Italiju sa 3:1 (25:23, 25:20, 25:27, 25:21) u prvoj utakmici petog vikenda A grupe Svetske lige.

Izabranici selektora Nikole Grbića su ovim trijumfom definitivno obezbedili plasman na završni turnir Svetske lige u Riju, koji će biti održan od 15. do 19. jula.

"Pobedili smo direktnog konkurenta iz grupe, ekipu koja igra organizovano, koja je došla u najjaćem sastavu i koja ni pri 2:0 za nas nije odustajala i prestala da se bori. Svi momci koji su igrali dali su doprinos ovoj pobedi, zadovoljan sam jer, iako su se menjali igrači, nivo igre se nije menjao. To je važan kvalitet za ekipu, mi ga imamo."

Grbić je bio zadovoljan podrškom novosadske publike.

"Iz vikenda u vikend dvorana je bila sve punija, mislim da se odbojka ponovo vraća u Novi Sad, prvo velikim trijumfom Vojvodine u Evropskom kupu, a zatim i što sve više ljubitelja odbojke ovde koji dolaze da nas gledaju. I to je svojevrsna pobeda, a takva podrška mnogo pomaže."

Drugi susret dve reprezentacije na programu je u nedelju od 20 sati u beogradskoj dvorani Pionir.

"Očekujem jako težan meč, Italija je ekipa koja ako izgubi, ili odigra loše, već sledeći meč vrlo retko odigra lošije. Želeće da se dokažu, da bez obzira što imaju neki problemčić, pokušaće da nas pobede kako bi zadovoljili ličnu „sujetu“. Nadam se da će nam bogradks publika pomoći da još jednom dođemo do pobede", zaključio je Grbić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve