Nova vest
Odbojka

Petak, 26.09.2014.

15:24

Terzić: Kanada priprema za Brazil

Selektor odbojkašica Srbije Zoran Terzić rekao je da njegova ekipa mora da ide na pobedu protiv Kanade i da taj meč iskoristi za pripremu duela protiv Brazila.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Odradićemo večeras pripremu za Kanadu i pokušati da stvorimo dobru atmosferu, jer ne samo dam je potrebna pobeda, nego nam je potrebno i da posle dva dana odigramo jednu dobru utakmicu kao pripremu za ono što nam sledi posle, a to je Brazil", rekao je Terzić, a prenosi Odbojkaški savez Srbije.

Srbija će se u subotu od 17.00 sastati sa Kanadom u utakmici četvrtog kola Grupe B Svetskog prvenstva u Italiji.

"To je ekipa koju možemo da pobedimo ako budemo igrali na našem prepoznatljivom nivou, kako s tehničke i taktičke strane, tako i sa motivaacione. Ako ne bude tako, kako se dogovorimo biće problema", rekao je Terzić.

Selektor Srbije kazao je da su reprezentativke jutors odradile dobar trening, kao i da pojedine igračice imaju "male probleme sa prehladama".

"Devojke su jutors bile dobre na treningu, kao i u teretani. Bitno je da su svi bili tu i da su trenirali, iako pojedine imaju problema sa prehladama i temperaturama, što zbog vremena, što zbog odnosa prema oblačenju... Ali dobro, verujem da će sutra biti sve u redu", kazao je on.

Srbija je u prve tri utakmice na šampionatu ostvarila maksimalan učinak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve