Nova vest
Odbojka

Petak, 27.06.2014.

23:00

Kolaković: Hvala sjajnim navijačima

Selektor srpskih odbojkaša Igor Kolaković zahvalio se publici na podršci na prvom meču petog vikenda Svetske lige sa Bugarskom, koji je naš tim dobio sa 1:0.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Reprezentacija Srbije je slavila protiv Bugarske sa sa 25:21, 25:18, 25:19, posle jednog sata i 20 minuta igre i tako zabeležila petu pobedu, koja ju je održala u igri za plasman na završni turnir.

Hvala navijačima u Novom Sadu, koji su nam još jednom pružili sjajnu podršku i napravili sjajnu atmosferu u kojoj je bilo lako pobediti. Sve što smo se dogovorili smo izvršili na terenu i ako nastavimo u ovom ritmu na narednim mečevima, biću više nego zadovoljan”, istakao je Kolaković.

Nikola Jovović je posle meča pred skoro 5.000 gledalaca u novosadskom “Spensu” rekao da je za njega i saigrače bilo bitno da dobiju tu utakmicu.

Posle četiri poraza zaredom, konačno smo odigrali dobro i koncentrisano. Imali smo neočekivanu krizu zbog ta četiri poraza, a ovo je bio verovatno naš najbolji meč do sada. U dobroj smo formi, odmorili smo se i nadam se da ćemo uspeti da se kvalifikujemo na završni turnir”, naglasio je Jovović.

Naredni meč Srbija i Bugarska igraju u nedelju u Nišu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve