Nova vest
Odbojka

Subota, 15.03.2014.

21:31

WL: Partizan lako, poraz Zvezde

Odbojkašice Partizana Vizure pobedile su Jedinstvo, dok je TENT bio bolji od Crvene zvezde u prvim polufinalnim mečevima Wiener Städtische lige.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

‘Crno-bele’ su sa 3:0 pobedile Jedinstvo na svom terenu, dok su Obrenovčanke slavile protiv aktuelnih šampionki sa 3:1.

Polufinalne serije igraju se na tri trijumfa, a naredni mečevi igraju se u sredu, a domaćini će ponovo biti Partizan i TENT.

Partizan Vizura je opravdala ulogu favorita u prvom meču polufinala plej-ofa protiv Jedinstva iz Stare Pazove. Novobeograđanke su do prvog trijumfa u seriji koja se igra na tri pobede došli posle samo 66 minuta.

Nijednog trenutka gošće nisu ozbiljnije zapretile rivalu. U sva tri seta Partizan je već do prvog tehničkog tajm-auta imao prednost, a u sva tri navrata na drugom obaveznom predahu rezultat je glasio 16:10 za ‘crno-bele’.

Do kraja svakog perioda ekipa Darka Zakoča je rutinski odrađivala posao. Najbolji pojedinac meča bila je Tijana Bošković, koja je stala na 15 poena, Savić je imala 11, Bulić devet, a Buša osam. U gostujućem timu najbolja je bila Nina Jakić sa osam.

U Obrenovcu, je vođena velika borba, a bolje su krenule ‘crveno-bele’, koje su dobile prvi set sa 25:19, da bi TENT uzvratio istim rezultatom. Preostala dva meča domaći tim dobio je na razliku i napravio veliko iznenađenje.

Najbolja u pobedničkom, timu bila je Jovana Jovičić sa 18 poena, dok je Nada Mitrović dodala 14. Na drugoj strani, Adela Helić je meč završila sa 20 poena, dok je dva manje imala Bojana Milenković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve